Magnesium-Diasporal® DEPOT Mišice + živci

Stres in napetost?

V današnjem svetu imamo pogosto veliko opravil: Delo se kopiči, po otroke je treba pravočasno v varstvo, zvečer je treba poskrbeti še za gospodinjstvo in davčne napovedi, tu pa tam pa se moramo tudi športno udejstvovati. Še posebej v najnapornejšem delu življenja, ko je v ospredju kariera, snovanje družine, gradnja hiše, morda je treba skrbeti tudi za starše, se potrebe še povečajo.

Seveda vpliva stres tudi na živce. Počutite se izčrpane in ne morete se popolnoma sprostiti. Ta notranja napetost vpliva tudi na mišice, saj je krčenje mišic uravnavano z živčnimi impulzi. Na primer ko smo jezni ali imamo resen izraz, je na obrazu napetih veliko več mišic kot pri smehu in dobrem razpoloženju. Pravijo: mentalni stres lahko neposredno vpliva na mišice.

vitalne_misice_pomirjeni_zivci

To je opazno pri bolečih napetostih mišic, zlasti v predelu vratu in ramen. Težava je še povečana zaradi digitalnih medijev: mnogi vsak dan gledajo v računalniške zaslone, tablice in mobilne telefone – ni naključje, da so »bolečine v vratu« že stalnica. Ko se napetosti poslabšajo, lahko vodijo v še več neprijetnosti, npr. glavobole in nespečnost.

Pomembno:

Ko živčnost in napetost pokvarita vsakodnevno življenje, telo potrebuje posebne vitamine B, da stabilizira živce, visoki odmerki magnezija pa podpirajo vitalne mišične funkcije.

Novo:

Magnesium-Diasporal® Pro DEPOT Mišice + živci je patentiran in vsebuje visok odmerek 2-faznega magnezija in vitamine B-kompleksa. Nekaj posebnega: 2-fazna formula s posebnim DEPO učinkom. Dva sloja tablete delujeta po načelu
hitrega in zakasnjenega sproščanja:

Sofort-Langzeitphase_slo
  • V rdeči takojšnji fazi se aktivni magnezij in živčna vitamina B2 in B12 hitro sprostijo.
  • V beli dolgotrajni fazi se magnezij z zadržanim sproščanjem ter vitamina Bin B6 sprostijo z zakasnitvijo več ur.

Diasporal® – prilagojeni magnezij

Magnesium-Diasporal® 300

granulat za pripravo napitka

Magnesium-Diasporal® 300 direkt

za neposredno uživanje brez vode

Magnesium-Diasporal® 400 EXTRA

granulat za pripravo napitka

Magnesium-Diasporal® 400 EXTRA direkt

za neposredno uživanje brez vode