Magnezijev citrat:
Dober za organizem in hitro aktiven

Zakaj je magnezijev citrat dober za organizem in hitro aktiven? Tukaj lahko izveste več o tem.

Prehrambena živila vsebujejo magnezij v organski obliki, kot je npr. magnezijev citrat. Magnezijev citrat je gradnik v telesu, zato ga telo zelo dobro prenaša in je hitro aktiven. Zato vsebujejo skoraj vsi izdelki Magnesium-Diasporal® magnezijev citrat, ki ustreza telesu.

Izdelke Diasporal® z magnezijevim citratom odlikujejo premišljeni odmerki

Da bi zagotovili ustrezno oskrbo z magnezijem, moramo biti pozorni na zadosten vnos tega minerala. Nemško društvo za prehrano (Deutsche Gesellschaft für Ernährung – DGE) za odrasle osebe priporoča dnevni vnos magnezija v odmerku od 300 do 400 mg, odvisno od starosti in spola. Z
izdelki Diasporal® se lahko sami odločite, ali lahko z enim vnosom pokrijete priporočeni dnevni odmerek ali ga želite razdeliti na dva do tri vnose dnevno.

Povečana potreba po magneziju

Do povečane potrebe po magneziju lahko med drugim pride pri boleznih, kot je sladkorna bolezen, pri športnikih ali starostnikih.

Tukaj lahko izveste,  kdaj lahko pride do pomanjkanja magnezija.

Sestavina in odmerjanje – kombinacija za visoko kakovost

Trajno visoko kakovost izdelkov Magnesium-Diasporal®, ki vsebujejo zdravilno učinkovino magnezijev citrat, zagotavljajo magnezijeve spojine visoke vrednosti in smiselno odmerjanje. Zadostna oskrba z magnezijem je zagotovljena šele, ko sta oba dejavnika usklajena.

Magnesium-Diasporal® lahko po lastnih željah jemljete v različnih oblikah – želite magnezij raje spiti, pogoltniti ali stopiti v ustih?

Različne oblike jemanja in odmerjanja ter različni okusi vam omogočajo, da se sami odločite za ustrezen magnezijev pripravek iz serije izdelkov Diasporal®. To je lekarniška kakovost.

organski mg citrat
Dobro je vedeti
Celotna serija izdelkov Diasporal® je brez laktoze in glutena.

Izdelke Magnesium-Diasporal® lahko kupite v svoji lekarni